en hu es
en hu es

termékek, megoldások

A BioSec vénaszkenner-rendszerekre épülő biztonsági megoldások széleskörű alkalmazhatóságát mutatja, hogy azok költséghatékony technológiát jelentenek, legyen szó egyedi vállalatirányítási rendszerekről, speciális biztonsági igényeknek megfelelő azonosításról, nagyvállalatok, illetve kis-, és középvállalkozások számára fejlesztett munkaidő-nyilvántartási eszközökről, illetve már meglévő rendszerek integrációjáról.

A vénaszkenneres azonosítás olyan, rendkívüli pontosságú, rugalmas és nagy teherbírású rendszert jelent, amellyel akár több százezres munkaerő nyilvántartása, akár hasonló nagyságrendű tömegrendezvények biztosítása is kivitelezhető, de kisebb létszámú csoportok azonosítása, beléptetése (pl.: wellness-központokban, kórházakban, színház-, és koncerttermekben) is lehetséges, a jelenleg elérhető technológiákhoz képest alacsonyabb fajlagos költséggel, jelentősen magasabb pontossággal és hibatűréssel, valamint biztonsággal. A vénaszkenner-technológia további előnye, hogy az azonosításhoz nincs szükség karpántokra, digitális tokenekre, mágnes-, vagy RFID-kártyákra, amelyek elveszhetnek, megsérülhetnek, ellophatóak vagy meghibásodhatnak, így további költségmegtakarítás érhető el a hosszú távú használat során, emellett kiküszöbölik a visszaélés lehetőségét is.

A rendszer további előnye, hogy napi szintű használatához nincs szükség magasan képzett szakemberek jelenlétére, így képzetlen munkaerő vagy laikus felhasználó számára sem jelent problémát a működtetése.
Vállalatunk kutatás-fejlesztési részlege folyamatosan dolgozik azon, hogy még szélesebb kör számára kínáljunk megbízható biztonsági megoldásokat, de egyedi fejlesztésekkel is szívesen dolgozunk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Biometrikus személyazonosítás (BS Lifepass)

Széleskörűen integrálható, higiénikus, érintésmentes azonosítási rendszer, amelynek hibatűrő képessége akár ipari környezetben is megbízhatóan működik.

Fizikai beléptetés (BS Gatekeeper)

Az általunk forgalmazott vénaszkenner-alapú biometrikus megoldások rendkívüli megbízhatósággal és könnyű kezelhetőséggel biztosítják a pontosságot és a gyorsaságot, akár több százezres rendezvények során is.

Titkosítás biometriával (BioKrypt)

Felejtse el a jelszavakat! Laikusok számára is könnyedén alkalmazható megoldás, biometrikus email-titkosításhoz és egyedi biztonsági rendszerekhez.

Fizetési megoldások (PayHand)

A PIN-kódok ideje lejárt! A biometrikus azonosítással megerősített fizetési megoldások segítségével csökkenthetők a készpénzes tranzakciók költségei és jelentősen felgyorsul az ügyintézés.

Biometrikus belépés számítógépekbe (BS Login)

A Windowsba való belépés esetében a jelenleg legszélesebb körben elterjedt megoldás a jelszó alapú azonosítás.

Digitális Aláírás

Biometrikus minta, mint legbiztonságosabb digitális aláírás. A mySigno és BioSec vénaszenzor azonosító rendszer együttesen olyan informatikai megoldás, amely a digitális aláírást és a biometrikus azonosítót hiteles módon rögzít.

StadiumGuard, A Biztonságos Stadionokért

A StadiumGuard egy integrált és modulárisan felépített rendszer, amely kifejezetten stadionok, nagyobb befogadóképességű létesítmények számára került kifejlesztésre.