en hu es
en hu es

technológia

A biometrikus azonosítási technológia egyszerre méri és rögzíti egy adott személy egyedi fizikai paramétereit és ezeket az adatokat használja személyazonosítás során. A vénaszkenner a tenyér vénahálózatát rögzíti. A vénalenyomat egy külső szemlélő számára láthatatlan egyedi azonosító, amely ezáltal nem másolható, titkos adatgyűjtésre nem alkalmas és egyéb biometrikus azonosítókkal szemben (pl. ujjlenyomat) nem reprodukálható.

A BioSec vénaszkennerek korunk biztonsági megoldásainak csúcsát jelentik: az ISRV Zrt. által forgalmazott és integrált rendszerek rendkívüli sebessége (tetszőleges minta alapján, egy másodpercen belül történő azonosítás), magasfokú megbízhatósága (közel 100%-os pontosság akár több millió azonosítás esetén is) és betanítást nem igénylő üzemeltetése, valamint használata kiemelik a jelenleg elérhető technológiák közül.

A vénaszkenner minden olyan területen alkalmazható, ahol a jelenleg elérhető, ám lényegesen kevésbé megbízható vagy jelentős költségeket jelentő technológiák (legyen szó RFID-ról, ujjlenyomat-leolvasóról, arcfelismerésről), azonban ezen technológiákkal ellentétben nem igényli szakember jelenlétét, laikus felhasználók számára is könnyen, egyértelműen használható, magas fokú hibatűrése pedig lehetővé teszi, hogy akár szennyeződéssel, kosszal járó környezetben is megbízhatóan üzemeljen. Az érintésmentes rendszereink akár a szigorú higiéniai körülményeket megkövetelő környezetben (pl.: egészségügy, ipari alkalmazás) is garantálják a pontosságot és a biztonságot.

Vállalatunk a BioSec aranyfokozatú viszonteladójaként és fejlesztési partnereként egyedülálló szolgáltatási portfoliót kínál ügyfeleink számára. Cégünk szakértői teljeskörű ügyintézéssel segítik önt és vállalkozását. Szakembereink a felméréstől a telepítésen és üzemeltetésen át a technikai támogatásig mindenben rendelkezésre állnak, fejlesztési hátterünkkel pedig akár egyedi rendszerek illesztését is gyorsan, pontosan végezzük el.

Cégünk jelen van Közép-Európában (osztrák és magyar divízió), de ügyfeleinket kiszolgáljuk a közép-, és dél-amerikai régióban is (mexikói divíziónkon keresztül), illetve a közel-keleti és észak-afrikai MENA régióban. Emellett, folyamatosan terjeszkedünk, keressük a lehetőségét, hogy további elégedett ügyfelekhez juttassuk el a BioSec vénaszkenner-technológiáját és az arra épülő egyedi fejlesztésű biztonsági és azonosítási megoldásainkat.