en hu es
en hu es

felhasználási területek

Kritikus Infrastruktúra

Az egyes országok egyik fő stratégia prioritása kritikus infrastruktúrájuk védelme. A BioSec termékcsalád ötvözi a legmagasabb biztonsági szintet a felhasználóbarát tulajdonságokkal.

Az egyes országok egyik fő stratégia prioritása kritikus infrastruktúrájuk védelme. A BioSec termékcsalád ötvözi a legmagasabb biztonsági szintet a felhasználóbarát tulajdonságokkal.
A biometrikus azonosítási rendszerek segítségével csak az illetékes személyek egyedi fizikai adottságai alapján azonosítva férhetnek hozzá az érzékeny adatokhoz vagy rendszerekhez. A BioSec vénaszkenner-megoldásai biztosítják, hogy illetéktelen behatolók ne juthassanak hozzá bizalmas vagy kritikus informcáiókhoz.
A BioSec megoldások a kritikus infrastruktúra biztosítására:
intézmények, épületek biometrikus beléptetési rendszerének biztosítása
Informatikai rendszerekhez való illetéktelen hozzáférés megakadályozása
Jelszavak kiváltása biometrikus azonosítással
Adatok, optikai meghajtók, dokumentumok titkosítása
Főbb BioSec termékcsaládok:

GateKeeper, teljes körű vénaszenzoron alapuló beléptető rendszer, amely szabványis interfészen keresztül integrálható bármely meglévő rendszerbe
LifePass, személyazonosító rendszer, ahol a vénaszenzoron alapuló biometrikus személyazonosítás, mint köztes szoftver bármely harmadik rendszerbe könnyen integrálható
BioKrypt, biometrikus e-mail titkosítás, hogy tényleg csak a jogosult személy nyithassa meg az e-mailt, a jelszó alapú biztonsági rés megszüntetésével
BS Login, biometrikus Windowsba való bejelentkezés, annak érdekében, hogy kizárólag a jogosult személy léphessen be a számítógépbe, a jelszó alapú biztonsági rés megszüntetésével

További információkért kérjük, keressen meg minket.

További felhasználási területek

Egészségügy

A személyes adatok védelme és a személyazonossággal való visszaélés megakadályozása az egészségügy egyik legfontosabb prioritása. A BioSec termékcsalád ötvözi a legmagasabb biztonsági szintet a felhasználóbarát tulajdonságokkal.

Készpénzmentes Fizetés

A szolgáltatási egységtől függetlenül, legyen szó étteremről, idegenforgalmi létesítményről, színházról stb., a gyors és megbízható fizetési folyamat az egyik legfontosabb eljárás, amit egy fizetési rendszernek teljesítenie kell.

Információbiztonság

A biometrikus technológia az informatikai biztonság területén egy költséghatékony megoldás az információkhoz való illetéktelen hozzáférés megakadályozása céljából. A BioSec I-Pass megoldás hatékonyan ötvözi a felhasználóbarát tulajdonságokat a legmagasabb biztonsággal.